Japan’s First Automated Hematology Analyzer Registered by the National Museum of Nature and Science as “Essential Historical Material for Science and Technology”

-Using Unique Technology to Cultivate True Automation in Blood Cell Counting-

Sysmex Corporation (HQ: Kobe, Japan; Chairman and CEO: Hisashi Ietsugu) announces that the CC-1001 automated hematology analyzer, which the Company developed as Japan’s first instrument for automatically measuring the number of red and white blood cells, has been registered by Japan’s National Museum of Nature and Science (Director General: Yoshihiro Hayashi) as “Essential Historical Material for Science and Technology”, also known colloquially as “MIRAI Technology Heritage.”

The CC-1001 was cited for its application of world-first creative technology to cultivate true automation in blood cell counting through the development of a sophisticated hematology analyzer, and its conspicuous role in the development of today’s dynamic growth in the field of clinical testing.

A ceremony for receiving the registration card and commemorative shield will be held on Tuesday, September 10, at the National Museum of Nature and Science.

Read the full article

References

Back to overview
Copyright © Sysmex Europe GmbH. All rights reserved.

* может привести к ограничениям в отношении содержания сайта и эффекта его использования
Они используются для того, чтобы следовать за посетителями на веб-сайтах. Цель заключается в том, чтобы показывать рекламные объявления, которые относятся к кругу интересов и привлекают внимание отдельных пользователей, представляя за счет этого ценность для издателей и третьих сторон, занимающихся рекламной деятельностью.